JOPE OY

Toimitusjohtaja Petteri Väyrynen kertoo:

Pohjolan JoPe Oy, tuttavallisemmin Jope on yritykseni, jonka perustin vuonna 1997. Olin tehnyt töitä rakennusalalla joitakin vuosia ja minusta alkoi tuntua, että voisin tehdä töitä itselleni. 

Pitkään yritykseni pääasiallinen tuote oli pientalojen perustusten tekeminen. Vuosien aikana minä ja työntekijäni olemme rakentaneet toista sataa pientaloa ja hallia.

Tammikuussa 2018 suunta muuttui, kun aloitin rakennusinsinööriopinnot. Opiskelujen myötä yritykseni painopiste on siirtynyt lupa- ja rakennepiirustusten tekemiseen sekä työmaavalvontaan Oulun seudulla.

Toimistomme sijaitsee Tyrnävällä, missä voit nähdä omin silmin, miltä CLT-elementeistä tehty talo näyttää.

 

CLT-rakentaminen kiinnostaa

Törmäsin opiskelujen aikana CLT-elementtirakentamiseen, josta kiinnostuin kovasti. CLT oli minulle uutta ja näin siinä paljon kehitettävää. Tulevaisuudessa haluan kehittää CLT-elementtipiirtämistä, josta voit lukea lisää Palvelut-välilehdeltä täältä.

Yrityksessäni työskentelee tällä hetkellä yksi vakituista työntekijä minun lisäkseni. Tutustuimme rakennusinsinööri Marjaana Kotimäen kanssa opiskeluaikana, kun meidän piti jakautua ensimmäistä ryhmätyötä varten. 

Monen yhteisen työskentelyvuoden perusteella voin sanoa, että Marjaana on tarkka ja tunnollinen työntekijä. Hänen piirustuksensa ovat siistejä ja säntillisiä, ja niissä on huomioitu monia kustannustehokkaita ratkaisuja.

 

Asiakkaat ovat tärkeitä

Minulle on tärkeää, että asiakkaat ovat tyytyväisiä. Työntekijänä vaadin itseltäni usein täydellistä. Tunnen kuitenkin osaamiseni rajat ja ostan palveluita myös muilta ammattilaisilta.

Yksi tyytyväisen asiakkaan merkki on mielestäni se, että tervehdimme vielä vuosia talon valmistumisen jälkeen.

Toivon, että yritykseni saa jatkossakin tehdä osansa tavallisten kodinrakentajien hyväksi.

Soitellaan!

Terveisin Petteri Väyrynen

 

ALOITETAANKO PROJEKTI YHDESSÄ?

Soita ja kysy lisää palveluistamme.